Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Helsingin Marjaniemessä sijaitseva paritalon taloautomaatio on minimalistinen ja elegantti, kuten myös talon sisustus.
Taloautomaatio.fi - huippudesignia alusta loppuun.

Huippudesignia alusta loppuun

Helsingin Marjaniemessä sijaitseva hulppea 350-neliöinen paritalo on valmistumaisillaan. Talon omistajat, Virpi ja Pauli Kaasinen, päättivät ostaessaan laittaa talon täyteen remonttiin – laadusta tinkimättä.

"Talon sisustus on tehty hyvin minimalistiseksi ja elegantiksi. Ja kun tämä linja nyt valittiin, piti automaatiojärjestelmä noudattaa samaa tyyliä. Siksi Basalten laitteet olivat ilmiselvä valinta", Pauli Kaasinen kertoo.

Kysyttäessä mitä kaikkia toimintoja automaatioon on otettu mukaan, Kaasinen vastaa: "Kyllä siihen koko rahan edestä tavaraa tuli, taitaa olla aika täydellinen paketti". Kaasinen tarkentaa vielä: ”Ennen kaikkea valaistuksen vuoksi automaatio valittiin. Sujuvat hallintalaitteet tuovat helppoutta. Mutta loppujen lopuksi vain varashälyttimet tulivat kolmannelta osapuolelta, muun talotekniikan toimitti Taloautomaatio.fi”. Automaation ohjaukset toimivat keskitetysti MasterControl -paneelin kautta.

"Kyllä siihen koko rahan edestä tavaraa tuli, taitaa olla aika täydellinen paketti"

Talon suunnittelijoina on toiminut arvostettuja ja tunnettuja henkilöitä aloiltaan, esimerkiksi sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Työ on vielä hiukan kesken mutta yläkerta on täysin valmis. Automaatio toimii jo koko talossa – täydellisesti.

Basalten asennuskalusteet edustavat alansa huippua niin toiminnoiltaan kuin designiltaan. Kaikkialla maailmassa tunnettu Basalte on voittanut tuotteillaan lukuisia kansainvälisiä design-palkintoja – viimeisimpänä German Design Award vuonna 2013.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä lähimpään edustajaasi