Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Upload image: 
Taloautomaation suunnittelu ja toteutusprosessi vaihe vaiheelta

KNX-standardi ja huippuunsa hiottu prosessi takaavat onnistuneen lopputuloksen

KNX on maailmanlaajuinen kiinteistöautomaatiostandardi, joka nostaa talon jälleenmyyntiarvoa ja on helposti yhdisteltävissä, muokattavissa ja laajennettavissa. Järjestelmää ohjataan painikkeilla, jotka asennetaan normaalien valokatkaisijoiden tilalle, sekä haluttaessa myös kauko-ohjauksella ja puhelimella. 20 vuoden käyttökokemuksella standardoitu KNX on erinomainen valinta myös tulevaisuutta silmälläpitäen, ja uusia ominaisuuksia voidaan lisätä vaihtuvien tarpeiden myötä.

Taloautomaation toteuttaminen alkaa aina tarvekartoituksesta, jonka perusteella luodaan kokonaisvaltainen sähkösuunnitelma ja tarkistetaan rajapinnat muihin teknisiin järjestelmiin saumattoman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kaikki, mihin liittyy sähkö on mahdollista ottaa mukaan keskitetysti ohjattavaan kokonaisuuteen. 

Työmaavaiheessa taloautomaatioon mahdollisesti tulevat muutokset huomioidaan ja päivitetään suunnitelmiin ennen ohjauskeskuksen laitteiden toimitusta. Talon valmistumisen lähestyessä määritellään lopulliset huonekohtaiset toiminnot, jonka jälkeen suunnittelija luo painikekartan ja käyttöliittymän.

Suunnittelit sitten loma-asuntoa tai uutta kotia kasvavan perheen tarpeisiin, taloautomaatio on oleellinen osa tämän päivän talonrakennusta. Mitä varhaisemmassa vaiheessa suunnittelu aloitetaan, sen parempi. Taloautomaatio.fi:n kautta saat avaimet käteen -palvelun, joka sisältää koko taloautomaatiotoimituksen suunnittelusta toteutukseen mukaanlukien kaikki laitteet, ohjelmoinnin, opastuksen ja painikekartan. Taloautomaatio.fi kantaa vastuun projektin etenemisestä ja onnistumisesta - alusta loppuun.

Tutustu referensseihimme

Olemme virallinen KNX-partneri ja KNX-taloautomaation edelläkävijä Suomessa

Taloautomaatio.fi on virallinen KNX-partneri ja KNX-taloautomaation edelläkävijä Suomessa. Kokemusta alalta on karttunut jo 10 vuotta. Yli 500 taloautomaatioprojektin toteuttajana olemme hioneet toimintamallimme erittäin kustannustehokkaaksi ja sujuvaksi.