Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Maanantai 27. lokakuuta 2014
Taloautomaatio.fi - Taloautomaation etähallinta helpottaa paljon matkustavan rutiineja

Taloautomaation hallinta on helppoa paitsi paikan päällä myös matkoilla ollessa. Paljon matkustavalle Lifedomus-applikaatio onkin erityisen hyödyllinen. Lifedomus-palvelimen ja applikaation ansiosta taloautomaation toiminnallisuuksia voi hallita kätevästi tabletilla tai älypuhelimella. Etäohjaus tapahtuu suojatulla yhteydellä pilvipalvelimen kautta paikasta tai vuorokaudenajasta riippumatta.

Tiistai 14. lokakuuta 2014
Taloautomaatio.fi - Ajatuksia sähkösuunnittelijalta

Taloautomaatio.fi - Ajatuksia sähkösuunnittelijalta

Pientaloissa sähkösuunnittelu jää monesti liian vähälle huomiolle. Usein asiakas kertoo minulle, että perustason sähkösuunnitelma on heille riittävä. Toiveena on helppo ja yksinkertainen suunnitelma ja riittävä määrä pistorasioita. Aivan! Sellaisiahan kaikkien sähkösuunnitelmien tulisikin olla! Kun otan puheeksi taloautomaation, asiakkaan huolena on vaikekäyttöisyys ja kallis hinta.

Torstai 25. syyskuuta 2014
Taloautomaatiolla valoa pimeneviin iltoihin

Taloautomaatio.fi - Valoa pimeneviin iltoihin

Taloautomaation eri käyttömahdollisuudet lisääntyvät jatkuvasti. Kun kotiin on asennettu KNX-taloautomaatio, on siihen helppo lisätä uusia toiminnallisuuksia tarpeiden muuttuessa. Seuraavassa muutamia hyödyllisiä vinkkejä taloautomaation viilaamiseen ja mahdollisuuksien hyödyntämiseen valaistussuunnittelun näkökulmasta.

Perjantai 15. elokuuta 2014
Taloautomaatio.fi miksi valita knx

Taloautomaatio.fi - Miksi valita KNX?

Taloautomaatio on yhä useamman talonrakentajan muistilistalla. Yksi syy tähän on taloautomaatiotekniikan kehittyminen, toinen on yhä kasvava kiinnostus energiansäästöön sekä taloautomaation tuomiin moniin mahdollisuuksiin, jotka tekevät arjesta helpompaa ja miellyttävämpää.

Tiistai 17. kesäkuuta 2014
Lammi-Kivitalot yhteystyossa taloautomaatin.fi:n kanssa

Taloautomaatio.fi - energiatehokkuus huippuunsa yhteistyöllä

Olemme tehneet Lammi-Kivitaloissa Taloautomaatio.fi:n Kari Kotivirran kanssa yhteistyötä jo noin kymmenen vuoden ajan. Rakentajalle ja remontoijalle yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja vaivattomuutta tarjoavan TaloTalo-konseptimyymälän kautta Taloautomaatio.fi ja Lammi-Kivitalot Oy:n yhteistyö syventyy entisestään.

Tiistai 20. toukokuuta 2014
Taloautomaatio varmistaa asumismukavuuden viimeisen päälle.

Taloautomaatio.fi - asuinmukavuutta ja energian säästöä

Viimeisen 5 vuoden aikana älytalot ovat mielestäni kehittyneet paljon ja kiinnostus on kasvanut sitä myötä. Uuden talon rakentamisen myötä kiinnostus konkretisoitui, kun päätin, että haluan taloon myös automaation. Syntyneen kiinnostuksen myötä tuntui luontevalta, ja ennen kaikkea järkevältä, ottaa selvää palveluntarjoajista ja varmistaa asumismukavuus viimeisen päälle.

Maanantai 28. huhtikuuta 2014
Taloautomaatio.fi syntyi, koska asiakkaat halusivat tilata selkeitä kokonaisuuksia yhdestä paikasta.

Taloautomaatio.fi - kokonaisuuksia yhdestä paikasta

Taloautomaatio.fi syntyi asiakaspalautteen vauhdittamana. Perinteinen tapa hankkia taloautomaatio on ollut tilata suunnittelu, tarvikkeet ja ohjelmointi erikseen, jopa kolmelta toimijalta. Asiakkaat haluavat kuitenkin hankkia selkeitä kokonaisuuksia yhdestä paikasta. Niin syntyi Taloautomaatio.fi.