Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Talon järjestelmä on rakennettu pääosin Zennion taloautomaation päälle, mutta hallintalaitteet ovat Berkerin.

Väinölän talon järjestelmä on rakennettu pääosin Zennion järjestelmän päälle, mutta hallintalaitteet ovat DeltaDoren. Yhteensopivuusongelmia ei ole ja Lifedomus-applikaation ansiosta järjestelmää voi hallita kätevästi mobiililaitteilla.

Lue lisää

Zennio on markkinoiden edullisin taloautomaatiojärjestelmä, jossa hinta muodostuu vain tarvittavista laitteista.

Zennio on markkinoiden edullisin taloautomaatiojärjestelmä, jossa hinta muodostuu vain tarvittavista laitteista. Valaistuksen hallinta on helppoa ja erilaiset tunnelmat saadaan aikaan yhdellä kosketuksella. 

Lue lisää

Lifedomus-etähallintajärjestelmä tarjoaa mukavuutta, mutta myös todellisia etuja.

Lifedomus-etähallintajärjestelmä tarjoaa mukavuutta sekä todellisia etuja. Lifedomus-applikaatiolla voi hallita taloautomatiikkaa ja seurata energiankulutusta kokonaisuutena tai ryhmittäin. Käyttömukavuutta lisää esimerkiksi se, että lomamatkalla voi helposti säätää talon lämpötilan sopivaksi kotiin paluuta varten.

Lue lisää

Helsingin Marjaniemessä sijaitseva paritalon taloautomaatio on minimalistinen ja elegantti, kuten myös talon sisustus.

Helsingin Marjaniemessä sijaitseva hulppea 350-neliöinen paritalo on valmistumaisillaan. Talon omistajat, Virpi ja Pauli Kaasinen, päättivät ostaessaan laittaa talon täyteen remonttiin – laadusta tinkimättä. Basalten asennuskalusteet edustavat alansa huippua niin toiminnoiltaan kuin designiltaan.

Lue lisää

Luostikka on huippuvarusteltu vuokramökki. jossa KNX-taloautomaatiolla voidaan hallita mm. kaikkia valaisinryhmiä yhdessä tai erikseen.

Luostikka-mökki on varusteltu viimeisen päälle. Muun muassa KNX-taloautomaatiolla. Koska vapaa-ajanasunnot ovat vuokralaisten käytössä, on erittäin kätevää, että hallintalaitteisto toimii sekä suomen- että englanninkielisenä. Monipuolisuus ja muokattavuus ovatkin järjestelmän ehdottomia etuja.

Lue lisää