Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Zennio on markkinoiden edullisin taloautomaatiojärjestelmä, jossa hinta muodostuu vain tarvittavista laitteista.
Taloautomaatio.fi - järki ennen kaikkea

Järki ennen kaikkea

Uudenuutukaisen omakotitalon omistaja, Sami Tahvanainen, on tyytyväinen mies. Hänen talossaan on KNX-automaatiojärjestelmä Zennio-hallintalaitteilla.

Minkälaiset ovat ensimmäiset käyttäjäkokemukset? "Oikein hyvät", Tahvanainen sanoo. "Nimenomaan valaistuksen hallinnan vuoksi järjestelmä kiinnosti minua. Sen avulla valojen hallinta ja erilaisten tunnelmien luominen on helppoa, kun kaikki on tehtävissä yhdellä kosketuksella", hän jatkaa. Oliko alku siis jotenkin hankala? "Aluksi tuntui, että säätimiä oli hurjan paljon ja ne olivat jotenkin monimutkaisia, mutta Zennio todella teki hommasta helpompaa", Tahvanainen vastaa.

Zennio-asennuskalusteet ovat yhteensopivia sekä perinteisten että muiden KNX-taloautomaatiovalmistajien kytkinten ja pistorasioiden kanssa.

Zennio oli Tahvanaiselle järkiperusteinen valinta. "Järjestelmä oli erittäin järkevän hintainen ja lisäksi otimme samaan pakettiin lattialämmityksen hallinnan. Nyt ei jokaisessa huoneessa tarvita erillistä lämmönsäädintä vaan homma hoituu kätevästi yhdestä paneelista.

"Zennio todella teki hommasta helpompaa"

Sami Tahvanainen painottaa monissa vastauksissaan nimenomaan järkevyyttä ja helppoa käytettävyyttä. Zennio onkin markkinoiden edullisin taloautomaatiojärjestelmä, jossa hinta muodostuu vain tarvittavista laitteista. Mikäli Tahvanainen joskus kotinsa myy, hän tulee myös hyötymään automaatiojärjestelmästä asunnon arvon nousun muodossa.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä lähimpään edustajaasi