Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.

Ratkaisut kaikkiin budjetteihin

Energiansäästö

Huolellisella sähkö- ja taloautomaatiosuunnittelulla on mahdollista säästää pitkä penni energiakustannuksissa, kun valot eivät jää turhaan palamaan työpäivän tai loman ajaksi. Myös ilmanvaihto ja lämmitys säätyvät automaattisesti halutunlaiseksi tilanteen mukaan. Energiatehokas talo lisää asumismukavuutta ja laskee elinkustannuksia. Taloautomaatio kasvattaa lisäksi talon jälleenmyyntiarvoa. Oikein toteutettuna se on myös seuraavan asukkaan toiveiden mukaisesti laajennettavissa ja muokattavissa.

Tutustu suunnitteluprosessiimme >

 

 

 

Valaistus

Valaistussuunnittelu helpottaa jokapäiväistä elämää ja säästää energiaa. Mitä sitten valaistukselta toivotkin kannattaa tutustua taloautomaation tuomiin mahdollisuuksiin valaistuksen ohjauksessa. Lastenhuoneessa, autotallissa, kodinhoitohuoneessa ja keittiössä on eri valaistustarpeet, jotka on mahdollista ottaa huomioon myös tilannekohtaisesti. Esimerkiksi siivousta tai ruoanlaittoa varten valaistus saadaan tehokkaaksi ja sitä voidaan vaihtaa hetkessä tilan käyttötarkoituksen muuttuessa, esimerkiksi tunnelmavalaistukseksi illallisjuhlia varten.

 

 

Design

Taloautomaation monista vaihtoehdoista löytyvät laitteet niin kesämökin kuin viimeisen päälle modernin omakotitalonkin tarpeisiin. Voit valita kytkimet ja kosketusnäytöt mielesi mukaisesti laajasta valikoimasta. Edustamamme merkit Zennio, DeltaDore, MDT ja Basalte ovet helposti yhteensovitettavissa. Voit luoda juuri sellaisen kokonaisuuden kuin tarvitset ja joka sopii saumattomasti yhteen sisustuksen kanssa.

Tutustu toteuttamaamme design-kohteeseen > 

 

 

 

Mahdollisuudet

Räätälöimme taloautomaation vastaamaan aina kunkin kodin tarpeita. Tuotepaletistamme löytyy kaikki, mitä tarvitaan pienen tai suuren mittakaavan taloautomaation toteuttamiseen aina kytkimistä kosketusnäyttöihin ja läsnäoloilmaisimiin sekä etäohjaukseen. Halutut ominaisuudet toimivat yhtenä saumattomana kokonaisuutena määrästä riippumatta. Voit halutessasi laittaa saunan lämpeämään töistä lähtiessäsi tai säätää kesämökin lämpötilan miellyttäväksi saapumista varten älypuhelimen tai tabletin avulla.

Tutustu referensseihimme >

 

 

Turvallisuus

Taloautomaatio tähtää huolettomuuteen ja turvallisuuteen, olit sitten kotona tai et. Et enää joudu miettimään unohtuiko hella, kahvinkeitin tai sauna päälle, silläsähkön- ja vedensyöttö voidaan katkaista, kun poistut kotoa. Taloautomaation avulla kodista saadaan myös helposti lapsiturvallinen, kun valitut pistorasiat saadaan vaarattomiksi napin painalluksella. Varkaiden varalle on mahdollista suunnitella ajastettu valaistus tai kaihtimien säädöt niin, että talo ei näytä tyhjältä. Palo- ja murtovaroittimien kytkeytyessä päälle lähtee hälytys eteenpäin automaattisesti oikeille tahoille. Sinulla on monta murhetta vähemmän, kun tiedät, että kotona kaikki hyvin.

 
 

Luotettavuus

Olemme 10 vuoden kokemuksella KNX-taloautomaation uranuurtaja Suomessa ja toimitamme pientaloautomaatioita valtakunnallisesti. KNX-taloautomaatio on Suomen suurin kotien ja rakennusten ohjausjärjestelmä, joka perustuu kansainväliseen kiinteistöautomaatiostandardiin. Se on yhteensopiva yli 300 laitevalmistajan kanssa ja on helposti muokattavissa ja laajennettavissa ilman suuria rakennusteknisiä muutoksia. 

Tutustu suunnitteluprosessiimme >