Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Maanantai 28. huhtikuuta 2014
Taloautomaatio.fi syntyi, koska asiakkaat halusivat tilata selkeitä kokonaisuuksia yhdestä paikasta.

Taloautomaatio.fi - kokonaisuuksia yhdestä paikasta

Asiakkaat halusivat meidät!

Taloautomaatio.fi-palvelukokonaisuuden pohjana ovat vuosien kokemus alalta ja vankka osaaminen. Yli 500 taloautomaatioprojektin toteuttajana olemme hioneet toimintamallimme kustannustehokkaaksi ja sujuvaksi. Avaimet käteen -palvelumme on kehitetty yhteistyössä alan johtavien sähkösuunnittelijoiden, sähköurakoitsijoiden ja keskusvalmistajien sekä tavarantoimittajien kanssa.

Olemme KNX-taloautomaation edelläkävijä Suomessa ja virallinen KNX -partneri. KNX on selkeä valintamme. Se on ainoa maailmanlaajuinen kiinteistöautomaatiostandardi ja sen piirissä on jo yli 300 laitevalmistajaa. 

Selvitämme mikä sopii asiakkaalle ja toteutamme sen. Valitsemme parhaat tuotteet asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolehdimme, että yhteinen projektimme sujuu hyvin ensi kättelystä sen valmistumiseen. 

Jokaisessa projektissa teemme ensin tarvekartoituksen sekä tarjoukset suunnittelusta ja laitekokonaisuudesta. Näin asiakkaalla on kokonaiskustannus tiedossa ennen sopimuksen syntymistä. Kauttamme saa myös kaiken muun sähköistykseen liittyvän, kuten asennuspalvelut, pistorasiat ja valaisimet, jos asiakas niin haluaa.

Vaikka asiakkaiden tietoisuus taloautomaation kustannuksista on viime vuosina selvästi lisääntynyt on edelleen on vallalla käsitys, että taloautomaatio on kallis investointi. Siis ennen kuin edes lasketaan todellisia kustannuksia omaan projektiin. Todellisuudessa noin 150 neliömetrin taloon saadaan hyvä perusjärjestelmä 5 000 – 6 000 eurolla. Sillä ohjataan valaistusta, lämmitystä, ilmanvaihtoa, vedensyöttöä ja keskeisiä sähköpisteitä. Teemme toki myös suurempia projekteja, joissa laitebudjetti on 15 000 – 30 000 euron välillä, mutta näissä kohteissa on huomattavasti enemmän ohjattavia toiminnallisuuksia ja budjetti muutoinkin isompi.

Toimimme Espoossa, Turussa, Tampereella, Vaasassa ja Lappeenrannassa. Itse vastaan konseptin jatkuvasta kehittämisestä ja lisäksi projekteista pääkaupunkiseudulla, toimipaikkana DJS Automation Oy toimisto Espoon Kilossa. Laajennamme edelleen toimintaamme jo kuluvan vuoden aikana.

Tervetuloa paiskaamaan kättä ja keskustelemaan omasta projektistanne lähimpään toimipisteeseemme.

Kari Kotivirta
Toimitusjohtaja
Taloautomaatio.fi
050 599 4908