Emme tue täysin selainversiotasi. Voit jatkaa sivustomme käyttöä, mutta suosittelemme uudemman selainversion päivittämistä.
Tiistai 17. kesäkuuta 2014
Lammi-Kivitalot yhteystyossa taloautomaatin.fi:n kanssa

Taloautomaatio.fi - energiatehokkuus huippuunsa yhteistyöllä

Energiatehokkuus huippuunsa yhteistyöllä

Olemme tehneet Lammi-Kivitaloissa Taloautomaatio.fi:n Kari Kotivirran kanssa yhteistyötä jo noin kymmenen vuoden ajan. Rakentajalle ja remontoijalle yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja vaivattomuutta tarjoavan TaloTalo-konseptimyymälän kautta Taloautomaatio.fi ja Lammi-Kivitalot Oy:n yhteistyö syventyy entisestään.

Lammi-Kivitaloissa kehittämämme Lammi-Loft on täysin uudenlainen konsepti, joka yhdistää valmistalon ja yksilöllisesti suunnitellun talon parhaat puolet. LammiLoft tarjoaa talon ostajalle mahdollisimman kustannustehokkaan tavan toteuttaa unelma omasta kivitalosta.

Luomassamme konseptissa asiakas osallistuu talon suunnitteluun tekemällä valintoja talon muotoon, kokoon, tiloihin, tyyliin ja energiatehokkuuteen liittyen. Tehtyjen valintojen ja tonttitietojen pohjalta suunnittelijamme tekevät asiakkaalle veloituksetta luonnoksen ja laskevat sitovat hinnat LammiLoft-kodin rakentamiselle.

Myös energiatehokkuuden valinta on tehty LammiLoft-konseptissa asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Viidestä eri energiatehokkuustasosta voi valita haluamansa, ja tämän jälkeen koko talon energiatehokkuus optimoidaan valitun tason mukaisesti. Valitsimme konseptiimme talotekniikan ja taloautomaation johtavat toimijat, Onninen Oy:n ja Taloautomaatio.fi:n, jotta asiakas saa mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen.

Tatu Jokisalo
toimitusjohtaja
Lammi-Kivitalot